به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا)، «محسن پاک آئین» امروز، هفتم مهرماه، در مراسم افتتاح این سه زبان گفت: راهاندازی زبانهای جدید برای انعکاس اخبار قرآنی گام مثبتی برای افزایش تعاملات جهانی است؛ در واقع زبان انتقالدهنده مبانی ارزشی کشورها و ابزاری برای تقویت مناسبات فرهنگی ملتهای جهان است.
وی در ادامه با اشاره به تهدیدات کشیش افراطی آمریکایی برای قرآنسوزی افزود: زبانی که بخواهد مبانی قرآنی را به دنیا معرفی کند، ارزش و ارجحیت خاصی دارد؛ حرکتی که امروز در حال شکلگیری است، پاسخی منطقی و علمی به برخی جریانهای اسلامستیز در جهان به شمار میرود که اسلام و قرآن را مورد هدف قرار دادهاند.
معاون فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: در عصری که اسلامستیزان قصد ایجاد شبهه در اصول اسلامی را دارند، هر چه بیشتر بتوانیم قرآن را از طریق زبان امروز، یعنی رسانه، به دنیا معرفی کنیم، بیشتر و بهتر در جهت ابهامزدایی از قرآن و اسلام قدم برداشتهایم.
وی اضافه کرد: پیرو مذاکراتی که با مسئولان خبرگزاری قرآنی ایران صورت گرفته است، به زودی زبانهای «میانماری» و «قزاقی» را هم به زبانهای بینالمللی این خبرگزاری اضافه خواهیم کرد.
پاکآئین در پایان سخنانش تأکید کرد: خداوند را شاکر هستیم که در این ایام مقدس توفیق یافتیم تا گامی دیگر برای اشاعه قرآن در جهان برداریم و امیدواریم که بتوانیم هر چه بیشتر در خدمت قرآن و نظام اسلامی باشیم.
یادآوری میشود، خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا) که پانزدهم ماه مبارک رمضان 1424 هـ.ق، مقارن با بیستم آبان ماه 1382 هـ.ش، آغاز بهکار کرد، نخستین و تنها خبرگزاری تخصصی قرآن کریم در جهان اسلام است. تلاش این خبرگزاری همواره بر آن بوده است که اخبار و رویدادهای مختلف ایران و جهان را با رویکرد و محک قرآنی در حوزه های مختلف، همچون سیاسی، هنری، ادبی، اجتماعی، فعالیتهای قرآنی، اندیشه و علم، وبلاگ و بینالملل بررسی و تحلیل کند.
مهمترین اخبار این رسانه، علاوه بر سه زبان اصلی عربی، انگلیسی و فرانسه به 25 زبان دیگر از جمله چینی، ایتالیایی، آلمانی، اردو، اسپانیولی، تامیل، تایی و ... ترجمه و منتشر میشود.